Σχετικά με εμάς

kteogallery-2

Ποιοι είμαστε

Το ΚΤΕΟ Μαργαρώνης ειναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Πάτρα. Με εμπείρια πάνω απο 40 χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου, προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και ικανοποίηση, καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όταν θα μας επισκεφθείτε θα διαπιστώσετε οτι η διαδικασία τεχνικού ελέγχου σε εμάς  ειναι απλή και γρήγορη, όσο εσείς θα απολαμβάνετε τις άνετες και σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. 

Έιμαστε εδώ για εσάς

Στο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων μας, προσφέρουμε μια εκτενή γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας για το όχημά σας. Η αφοσίωσή μας στην ακρίβεια και στην ποιότητα καθιστά το κέντρο μας την κορυφαία επιλογή για τη φροντίδα και τη συντήρηση των οχημάτων σας. 

Polish_20240916_200219236

Κατανοούμε τις απαιτήσεις σας

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε, να κάνουμε ερωτήσεις και να αποκτήσουμε εισαγωγική κατανόηση των στόχων, των περιορισμών και των φιλοδοξιών σας.

Polish_20240916_200508224

Δουλεύουμε
με ακρίβεια

Πιστεύουμε ότι η σαφής επικοινωνία αποτελεί το θεμέλιο της επιτυχημένης συνεργασίας. Η ομάδα μας αφοσιωμένων ειδικών είναι εδώ για να εξασφαλίσει ότι κάθε λεπτομέρεια των αναγκών και των προδιαγραφών σας όχι μόνο κατανοείται, αλλά και εξετάζεται προσεκτικά.

Polish_20240916_195423532

Παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

Οι απαιτήσεις σας αποτελούν το σχέδιο για την επιτυχία μας. Με μια βαθιά κατανόηση του τι χρειάζεστε, μπορούμε να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης, εξασφαλίζοντας ότι το έργο σας θα είναι μια ηχηρή επιτυχία.

Οι εγκαταστάσεις μας

Scroll to Top